Yang & Yin Yoga - Regrounded

Yang yoga, den mer fysiska yogan, använder vi i detta pass för att värma och mjuka upp inför yinyoga-positionerna och för att minska känslan av rastlöshet som kan infinna sig när vi kommer från vardagens måsten. 

 

Vi rör oss meditativt och skiftar successivt fokus från omvärlden och dåtid/framtid till vårt inre, här och nu.

 

I yinyogan får du möjlighet att utforska och jobba med dig själv i en serie passiva asanas (yogapositioner). Genom att hålla positionerna en längre stund kommer vi djupare ned genom bindväven och kan jobba med de spänningar som ”satt sig” i kroppen av olika skäl. 

 

Var: Hälsohuset i Alnarp, Stora Salen

 

När: Torsdag kl. 19.00 – 20.15

 

Datum: 3, 10, 17, 24 september och 1, 8, 15 oktober.

 

Utrustning: sköna kläder, vattenflaska, yogamatta och block (finns att låna men rengörs då på plats efter avslutat pass).

 

Kostnad: 1200 kr ink moms/ 7 gånger. 

 

För anmälan eller om du har frågor: Skicka gärna sms till 0735-335800 eller mail till regrounded@gmail.com

 

Om mig: Jag är yogalärare och coach, utbildad i Mediyoga, ISHTA-trained i hathayoga och restorative yoga. Jag är utbildad i Yinyoga av Magdalena MacWeld. Jag tror på att ge kroppen, själen och andetaget möjlighet att jobba tillsammans för hitta sitt ”här och nu”, likväl som en ökad och mer sund närvaro i framtiden. Detta tillsammans med min bakgrund som leg.sjuksköterska, leg.barnmorska och coachutbildad på Malmö Universitet gör att jag en bred plattform att stå på i mötet med mina elever. Humor, allvar, tårar och glädje – ibland allt på samma gång. Allt är ok, allt får plats. 

 

Varmt välkommen! Namasté!// 

 

Med värme Emi

 

Vi följer FHM:s rekommendationer för Covid-19. Genom att anmäla dig till kurs hos mig, accepterar ni att följa de riktlinjer som ni finner på https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/