Hatha & Restorative 

Hatha & Restorative Yoga - Regrounded

 

I hathayogan förenar vi asana (fysiska positioner) och andning i ett meditativt flöde för att öka fokus inåt och för att minska känslan av rastlöshet i kropp och tanke, som kan infinna sig när vi först tar en paus från vardagens måsten. 

 

Vi rör oss meditativt och skiftar successivt fokus från omvärlden och dåtid/framtid till vårt inre, här och nu.

 

I restorative yogan får du möjlighet att utforska och jobba med dig själv i en serie passiva asanas (yogapositioner). Med hjälp av block, bolster och filtar försöker vi försätta kroppen i ett totalt avslappnat tillstånd, ett tillstånd där kropp och sinne får möjlighet till total återhämtning och återställning, reset.

 

Var: Hälsohuset i Alnarp, Stora Salen

 

När: Torsdag kl. 19.00 – 20.15

 

Datum: 5, 12, 19, 26 november och 3, 10 och 17 december. 

 

Utrustning: sköna kläder, vattenflaska, yogamatta, block och bolster (finns att låna men rengörs då på plats efter avslutat pass). Ta gärna med badlakan/filt att lägga ovanpå bolster.

 

Kostnad: 1200 kr ink moms/ 7 gånger. 

 

För anmälan eller om du har frågor: Skicka gärna sms till 0735-335800 eller mail till regrounded@gmail.com

 

Om mig: Jag är yogalärare och coach, utbildad i Mediyoga, ISHTA-trained i hathayoga och restorative yoga. Jag är utbildad i Yinyoga av Magdalena MacWeld. Jag tror på att ge kroppen, själen och andetaget möjlighet att jobba tillsammans för hitta sitt ”här och nu”, likväl som en ökad och mer sund närvaro i framtiden. Detta tillsammans med min bakgrund som leg.sjuksköterska, leg.barnmorska och coachutbildad på Malmö Universitet gör att jag en bred plattform att stå på i mötet med mina elever. Humor, allvar, tårar och glädje – ibland allt på samma gång. Allt är ok, allt får plats. 

 

Varmt välkommen! Namasté!// 

 

Med värme Emi

 

Vi följer FHM:s rekommendationer för Covid-19. Genom att anmäla dig till kurs hos mig, accepterar ni att följa de riktlinjer som ni finner på https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/